Mishka (2011–)

Naamionrakentaja, esiintyjä

Mishka festaroimassa 2018, kuva: Merja Pöyhönen

Naamio ja yksityiskohdat: Hilla Väyrynen, puvun suunnittelu ja ompelu: Susanna Salo

Kekkonen Kekkonen Kekkonen (2011) -esityksestä alkunsa saanut karhupuku on jatkanut monivaiheista elämäänsä paitsi Nukketeatteri Kuuman Ankanpoikasen pitkäikäisessä kiertue-esityksessä Iso karhu (2012), myös tilauksesta kiertävänä hahmona kadulla ja tapahtumissa. Mishka on tavattu mm. poliisikarhuna Tsekissä, arvaamattomana luonnonvoimana taidenäyttelyissä ja yhteisenä lemmikkinä festivaaleilla (mm. H2Ö). Absurdeja, hetkessä syntyviä tilanteita ja kohtaamisia sen sisältä olen yleensä saanut todistaa minä.

Mishkan erikoisuus on sen joustavasti aukeava suu, joka kehitettiin Kekkoseen erityisesti laulamista ja syömistä silmällä pitäen. Vuodesta toiseen Mishkan sisältä kuoriutuukin esiintymisen jäljiltä hiestä märkä mutta irtokarkeista ja soijanakeista kylläinen naamionäyttelijä.

Nukketeatteri Kuuma ankanpoikanen: Iso karhu

Making of Mishka (2011):

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: